Kedves Látogató!

Azért hoztuk létre a családunk egyetértésével ezt a honlapot, mert Görömbei András személyiségének, kutatói, oktatói, szerkesztői és közéleti munkásságának kívántunk emléket állítani, és életművét a lehető legteljesebb körben állt szándékunkban dokumentálni és bemutatni a kor technikai színvonalán. 

A honlapot éppen olyan felületnek gondoljuk, ahová az életével, munkásságával, tanári és közéleti szerepléseivel kapcsolatos dokumentumokat, képeket, film- és hangzóanyagokat össze tudjuk gyűjteni, és a barátok, ismerősök, a munkássága és életműve iránt érdeklődők számára elérhetővé tudjuk tenni. 

Kérjük, hogy segítsen bennünket e törekvésünkben.

Ha egyetért az elgondolásunkkal, és szeretné támogatni a honlapot, és van a birtokában olyan írott szöveg, képi vagy hanganyag, amely gazdagíthatná, teljesebbé tehetné az itt megjelent dokumentációt, vegye fel velünk a kapcsolatot (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és segítsen minket abban, hogy beilleszthessük azokat a honlap rendjébe. Köszönettel veszünk minden kiegészítést. 

Fontos számunkra az is, hogy munkánk, a honlap kivitelezése ne legyen méltatlan Görömbei Andráshoz. Tehát azzal is tud nekünk segíteni, hogy megtisztel bennünket a visszajelzéseivel. Kíváncsiak vagyunk, mi nyerte el a tetszését, és mivel vannak fenntartásai. Hasznunkra van a kritika, mert érdekünk, hogy az esetleges hibákat kiküszöböljük. 

Azokból az anyagokból állítottuk össze ezt az archívumot, amelyek rendelkezésünkre álltak, illetve amelyeket a tulajdonosok rendelkezésünkre bocsátottak, vagy amelyeket engedélyeztek. A legjobb szándékkal jártunk el a válogatáskor, a szerkesztés során, mégsem zárhatjuk ki, hogy egy-egy megjelenés, fotó valamilyen szempontból a szerző, a fényképen szereplő személy ellenére van. Ha ilyet tapasztal saját megjelenésével kapcsolatban, kérjük, ne habozzon ezt nyomban a tudomásunkra hozni. Készek vagyunk bármilyen cserére vagy változtatásra, akár arra is, hogy töröljük az inkriminált dokumentumot.

Köszönjük, ha figyelmével megtisztel minket, észrevételeivel segít bennünket.

 

Görömbei Andrásné Kata

Görömbei Sára Borbála